Sürdürülebilirlik çalışmalarına önem veren İGÜ’nün başarısı “30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü”nde taçlandırıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Sıfır Atık Projesinden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Lütfü İlkbahar, Çevre Mühendisi Sevcan Altın ve Su Bilimleri Mühendisi Gamze Temel Yıkılmaz, İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti.

Çevresel sürdürülebilirlik başta olmak üzere her alanda sürdürülebilirlik çalışmalarına önem veren İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), yaptığı özenli çalışmalar kapsamında Temel Seviye Atık Belgesi almaya hak kazanmıştı. 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü’nde de İstanbul Gelişim Üniversitesi sürdürülebilirlik çalışmalarıyla öne çıktı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Sıfır Atık Projesinden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Lütfü İlkbahar, Çevre Mühendisi Sevcan Altın ve Su Bilimleri Mühendisi Gamze Temel Yıkılmaz İGÜ’de hassasiyetle yönetilen ‘Sıfır Atık Yönetimi’ sayesinde almaya hak kazanılan Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi’ni Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’e bizzat takdim ettiler. Gerçekleştirilen protokole; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda Öztürkcan, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Esra Sayın ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hasan Hakan Bozkurt katılım sağladı.