İGÜ’lü öğrenciler TÜBİTAK BİLGEM’e stajyer olarak kabul edildi!

İGÜ’lü öğrenciler TÜBİTAK BİLGEM’e stajyer olarak kabul edildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Uğur Kaya, Ayşenur Bayram ve Utku Yıldız, uzun dönem stajyer olarak TÜBİTAK BİLGEM’e kabul edildi.

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ulusal bir Ar-Ge merkezi olarak; bilişim, bilgi güvenliği ve ileri elektronik alanlarında gerçekleştirdiği çalışmalarla ülkemizin ihtiyaçlarına yenilikçi ve milli çözümler üretiyor.

“Araştırma Üniversitesi” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren İGÜ, hem Ar-Ge çalışmalarına hem de bilimsel projelere global ölçekte önem vererek öğrencilerini de destekliyor. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Uğur Kaya, Ayşe Nur Bayram ve Utku Yıldız uzun dönem stajyer olarak TÜBİTAK BİLGEM’e kabul edildi.

eMAPT-elearnsecurity Mobil, Application Pentester, eJPT-elearnsecurity Junior Penetration Tester, CCNAv7: introduction to networks ve CyberOps Associate sertifikalarına sahip olan Uğur Kaya “Sızma Testleri” alanında,

CCNAv7: introduction to networks ve CyberOps Associate sertifikalarına sahip olan Ayşenur Bayram “Sızma Testleri” alanında,

CCNAv7: introduction to networks sertifikasına sahip olan Utku Yıldız ise “IoT ve IıoT Güvenliği” alanlarında analiz gerçekleştirecek.