İGÜ, yeni açılacak 8 programı duyurdu!

İGÜ, yeni açılacak 8 programı duyurdu!

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde yeni açılacak 8 bölüm Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından uygun bulunarak onaylandı. Sürekli gelişim vizyonuyla ilerleyen İGÜ, yeni açılan 8 programını duyurdu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ); bilimsel üretim, akademik performans, üniversite-sektör iş birliği, Ar-Ge, uluslararasılaşma, topluma hizmet ve sosyal sorumluluk gibi alanlarda gerçekleştirdiği projelerle SCHimago, THE ve YÖK raporlarında en üst sıralarda yer alıyor. Uluslararasılaşma vizyonuyla ilerleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi 65 akredite programıyla da Türkiye’de 1’inciliğini koruyor.

2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci kabulüne başlayacak bölümler:

Diş Hekimliği Fakültesi’nde Diş Hekimliği (İngilizce)

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (İngilizce)

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde Yazılım Mühendisliği (İngilizce)

Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde Yeni Medya ve İletişim (İngilizce)

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’nda İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü (N. Ö.), Mahkeme Büro Hizmetleri ve Bilgisayar Programcılığı (İngilizce)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Fizyoterapi (İngilizce)