İGÜ, Open Day etkinlikleriyle lise öğrencilerine kapılarını açtı!

İGÜ, Open Day etkinlikleriyle lise öğrencilerine kapılarını açtı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen Open Day etkinlikleri kapsamında fakülteler bölümlerini tanıttı. Lise öğrencileri tarafından yoğun ilgi gören etkinlikler kapsamında çeşitli atölyeler düzenlendi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Open Day etkinlikleriyle lise öğrencilerine 15-16 Mayıs tarihleri arasında kapılarını açtı. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF)’de düzenlenen atölyelerle öğrenciler okumak istedikleri bölümler hakkında bilgi edindi.

Open Day Etkinlikleri süresince fakültelerde gerçekleşen derslere katılan lise öğrencileri, etkinliğin okuyacakları bölüme karar vermelerine yardımcı olduğunu dile getirdi. Bölümler hakkında bilgi edinen öğrenciler etkinliklerden oldukça memnun olduklarını belirtti.