İGÜ öğrencisi Ahsen Sude Sadıklar final menüsüyle birincilik ödülü aldı!

İGÜ öğrencisi Ahsen Sude Sadıklar final menüsüyle birincilik ödülü aldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) bölümü öğrencisi Ahsen Sude Sadıklar, 13 hafta boyunca performans gösterdiği ve finale kaldığı Gürkan Şef ile Görevimiz Mangal yarışmasında birinci oldu.

Blu TV’de yayınlanan ve 13 Mayıs 2024 tarihinde finali gerçekleşen ‘Gürkan Şef ile Görevimiz Mangal’ yarışmasında, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) bölümü öğrencisi Ahsen Sude Sadıklar, final menüsüyle birincilik ödülünü kazandı. Sadıklar’ın final menüsünde “5 peynir soslu dallas steak, sebze dolgulu bonfile, pepper steak sos eşliğinde porterhouse steak, cheddarlı pesto soslu kumpir patates ve avokadolu hellim ızgara salatası” yer aldı.

İGÜ öğrencisi Ahsen Sude Sadıklar yarışmada elde ettiği başarı sayesinde Gürkan Şef Akademi’de yönetici şef olarak görev almaya hak kazandı.