Kurumsal İletişim Müdürlüğü -

1.   Kurumsal İletişim Müdürlüğü
  2. Haberler

İGMYO Müdürü Doç. Dr. Lokman Kantar, TÜBİTAK Desteği Kazandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (İGMYO) Müdürü Doç. Dr. Lokman Kantar'ın "Cumhuriyet Döneminde İlk Halka Arzlar (IPO) ve İlk Halka Arz Sürecinde Medyanın Etkisinin İncelenmesi" isimli projesi, TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülen 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

“Araştırma Üniversitesi” vizyonuyla ilerleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğrencilerinin ve akademisyenlerinin bilimsel, teknolojik, araştırma ve geliştirmeye yönelik çalışmalarına imkân sağlıyor.

Doç. Dr. Lokman Kantar’ın yürüttüğü "Cumhuriyet Döneminde İlk Halka Arzlar (IPO) ve İlk Halka Arz Sürecinde Medyanın Etkisinin İncelenmesi" isimli projenin araştırmacı kadrosunda; Prof. Dr. Nimet Hülya Tırmandıoğlu Talu, Prof. Dr. İbrahim Bozkurt, Doç. Dr. Şebnem Gürsoy Ulusoy, Doç. Dr. Çağla Kaya İlhan, Doç. Dr. Ali Kablan, Doç. Dr. Murat Düzer ve Dr. Öğr. Üyesi Özge Turhan’ın bulunurken; Arş. Gör. Türkan Öykü Bütükçeklikok ve Arş Gör. Metehan Özırmak ise bursiyer olarak görev aldı. Proje, TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülen 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.