Cem Öğretir, İGÜ’de geleceğin iletişimcilerini yetiştiriyor

Cem Öğretir, İGÜ’de geleceğin iletişimcilerini yetiştiriyor

Ünlü sunucu Cem Öğretir, İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde "İleri Düzey Televizyon Haberciliği ve Spikerlik" dersi vermeye başladı. Her çarşamba öğrencilerle bir araya gelen Öğretir, sektördeki deneyimlerini paylaşarak, genç iletişimcilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlıyor.

ATV Ana Haber Spikeri olarak görevine devam eden Cem Öğretir,2024-2025 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılından itibaren İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF)’de ders vermeye başladı. İGÜ’de deneyimlerini paylaşan Cem Öğretir, başarılı kariyeriyle öğrencilerine ilham veriyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, teorik eğitimin yanında uygulamalı eğitime verdiği önemle de birçok alanda öne çıkmaya devam ediyor. Televizyon dünyasının dikkat çeken ismi Cem Öğretir, İGÜ’lü öğrencilere sektörün içinden bilgi edinme şansı veriyor. Geleceğin televizyon sunucularını İGÜ çatısı altında yetiştirerek, medya dünyasında yeni yeteneklerin önünü açan İstanbul Gelişim Üniversitesi, her alanda nitelikli ve donanımlı profesyoneller yetiştirmek için attığı adımlarla sürekli gelişim felsefesine vurgu yapıyor.