Kurumsal İletişim Müdürlüğü -

1.   Kurumsal İletişim Müdürlüğü
  2. Haberler

Biruni Üniversitesi TTO’dan İGÜ TTO’ya ziyaret! İş birlikleri görüşüldü

21 Mayıs 2024 günü Biruni Üniversitesi Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren TTO ekibi İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) bünyesinde faaliyet göstermekte olan TTO’ya teknik bir ziyaret gerçekleştirdi.

İGÜ TTO’nun yapmakta olduğu çalışma ve proje faaliyetlerini aktardığı ziyarette Biruni Teknopark'ta kurulan TTO’nun faaliyet alanları hakkında bilgi edinildi. Toplantıda iki TTO arasında gerçekleştirilecek olası iş birlikleri görüşüldü. Gelen ekip ‘Araştırma Üniversitesi’ vizyonuyla ilerleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi bünyesinde bulunan TTO’nun mevcut projelerine, Biruni Teknopark TTO’da yer vermek istediğini belirtti.

İş birliklerinin görüşülmesinin ardından Biruni Teknopark TTO, İGÜ TTO’ya savunma sanayi konularını istifade edilmesi, tüm projelerin patentlerinin alınması ve ARDEB projelerine ağırlık verilmesi önerilerinde bulundu.