Kurumsal İletişim Müdürlüğü -

60’ıncı Kütüphane Haftası'nda Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’den öğrencilere ödül!

gelişim üniversitesi
  1.   Kurumsal İletişim Müdürlüğü
  2. Haberler

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde (İGÜ) çeşitli etkinlikler düzenlendi. İGÜ Kütüphanesinden 2023 yılında en çok ödünç yayın alan 10 öğrenciye, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin tarafından ödül verildi.

Her fırsatta okumanın önemini vurgulayan ve gençleri okumaya teşvik eden Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’in katılımıyla gerçekleşen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

“Okumaktan vazgeçmeyin”

Ödül töreninde çeşitli düzeylerde 10 öğrenci ödüllendirilirken; öğrenciler ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, mesleki tecrübelerini paylaştı. Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin konuşmasında okumanın önemine değinerek "Okumaktan vazgeçmeyin, akademik başarı için bu çok önemli" diyerek öğrencileri okumaya teşvik etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından İGÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı A. Şenol Armağan, öğrencileri kütüphaneye davet ederek onlarla sohbet etti. Öğrencilerimizin ilgi alanları, çeşitli yazarlar ve kitaplar üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.

Armağan, ödül töreninin ardından 27 Mart akşamı saat 21.00'de gerçekleştirilecek çevrim içi konferansa öğrencileri davet etti. "60. Kütüphane Haftasında İki Konferans" başlıklı etkinlikte İGÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu'nun "Ne Okumalı, Nasıl Okumalı?" başlıklı sunumuyla yer alacağını belirtti. "Siyasal Bilincin Teşekkülünde Tarih Okumaları" başlıklı konuşmayla ise Prof. Dr. Şenol Durgun'un dinleyicilere sesleneceğini bildirdi.